Βιολογικό Τσάι του Βουνού

Sideritis Raeseri

Αποξηραμένο ελληνικό βιολογικό τσάι, έτοιμο για χρήση.

Μια κούπα ζεστό τσάι του βουνού βοηθά αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση του έντονου βήχα και κρυολογήματος, βοηθά στο ερεθισμένο στομάχι και δίνει τόνωση, ενώ έχει ένα μοναδικό άρωμα!

Οδηγίες χρήσης:

Τοποθετείτε 2 κουταλάκια του γλυκού σε βραστό νερό (95ο C)  για 7-10 λεπτά.

ΣΥΛΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ

ΣΥΛΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΑ 848m

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΗ ΑΕΡΟΣΤΕΓΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ 15 γρ

Περιγραφή

Η επιστημονική ονομασία του τσαγιού είναι sideritis, προερχόμενο από την ελληνική λέξη σίδερο. Στην Αρχαία Ελλάδα το χρησιμοποιούσαν σαν τονωτικό ρόφημα στους στρατιώτες για να φροντίζουν τα τραύματα από σίδερο στις μάχες. Το τσάι είναι μεσογειακό φυτό και περιέχει μια σειρά ωφέλιμων ουσιών (φαινόλες, φλαβονοειδή) που βοηθούν στο κρυολόγημα, τον πόνο στο στομάχι, την ρινική συμφόρηση και τον πονοκέφαλο. Βοηθά τα άτομα που καπνίζουν να ελαττώσουν τον βήχα από το κάπνισμα ενώ υποστηρίζεται η προληπτική του δράση κατά την νόσο Αλτσχάιμερ.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:
Oι ιδιότητες, οι ενδείξεις και οι μέθοδοι χρήσης λαμβάνονται από βιβλιογραφία που αναφέρεται σε αρωματοθεραπεία, υδροθεραπεία και φυτοθεραπεία. Ωστόσο, Οι πληροφορίες αυτές παρέχονται για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποτελούν ιατρικές πληροφορίες ή να συνιστούν ιατρικές θεραπείες. Για οποιαδήποτε χρήση για θεραπευτικούς σκοπούς, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.