Βιολογικό Τσάι Χολομώντα

Holomon Tea Mix

Μίγμα αποξηραμένων ελληνικών βιολογικών βοτάνων (τσάι του βουνού, τίλιο, φασκόμηλο, φλισκούνι), έτοιμο για χρήση.

Το απόλυτο μίγμα βοτάνων που θα σας συνοδεύει κάθε ώρα και θα σας γεμίζει ευεξία, τόνωση και καλή διάθεση! Ένα προϊόν μελετημένο με πολύ μεράκι από εμάς για όλους σας!

Οδηγίες χρήσης:

Τοποθετείτε 1 κουταλάκι του γλυκού σε βραστό νερό (95ο C)  για 3-5 λεπτά.

ΣΥΛΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΗ ΑΕΡΟΣΤΕΓΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ 30 γρ

Περιγραφή

Το όρος Χολομώντα, ο μικρός Αμαζόνιος της Μεσογείου, κρύβει μέσα του όλους εκείνους τους φυσικούς θησαυρούς που γνωρίζουμε πολύ καλά και καλλιεργούμε εδώ και πολλά χρόνια. Τα όρη που συνθέτουν το τοπίο μοιάζουν με ένα μοναδικό μωσαϊκό που φιλοτέχνησε η φύση και στα μονοπάτια τους περπατήσαμε και ανακαλύψαμε όλα τα δώρα που κρύβουν. Η αγάπη και η γνώση μας για την φύση μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε ένα μίγμα βοτάνων που θα σας ενθουσιάσει γευστικά και θα τονώσει την καθημερινότητά σας.

Το τσάι Holomon έχει μοναδική σύνθεση και περιέχει τσάι του βουνού, τίλιο, φασκόμηλο και φλισκούνι. Οι βόρειοι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, η χαμηλή υγρασία και η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ μέρας και νύχτας, δημιουργούν το καλύτερο κλίμα για να αναπτυχθούν αυτά τα βότανα που συλλέγουμε με πολλή προσοχή. Η επιλογή και οι αναλογίες που δημιουργήσαμε σε αυτό το τσάι, καταλήγουν σε μια γευστική εμπειρία που θα σας ταξιδέψει.

Όλη η εμπειρία της φύσης, όλη η μαγεία του Χολομώντα βρίσκεται μέσα στην ζεστή κούπα σας!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:
Oι ιδιότητες, οι ενδείξεις και οι μέθοδοι χρήσης λαμβάνονται από βιβλιογραφία που αναφέρεται σε αρωματοθεραπεία, υδροθεραπεία και φυτοθεραπεία. Ωστόσο, Οι πληροφορίες αυτές παρέχονται για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποτελούν ιατρικές πληροφορίες ή να συνιστούν ιατρικές θεραπείες. Για οποιαδήποτε χρήση για θεραπευτικούς σκοπούς, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.