Βιολογική Ρίγανη Hirtum

Greek Oregano Hirtum

Αποξηραμένη ελληνική βιολογική ρίγανη, έτοιμη για χρήση.

Η ρίγανη είναι ιδανική για να την προσθέσετε στις σαλάτες σας, στις σάλτσες καθώς και σε γέμιση για κρεατικά και ψάρια. Δημιουργήστε επίσης ένα αφέψημα ρίγανης γεμάτο αντιοξειδωτικά!

Οδηγίες χρήσης:

Τοποθετείτε 1 κουταλάκι του γλυκού σε βραστό νερό (95ο C) για 3 λεπτά.

Τοποθετείτε 1-2 κουταλάκια του γλυκού πριν ή μετά το μαγείρεμα.

ΣΥΛΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ

ΣΥΛΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΑ 848m

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΗ ΑΕΡΟΣΤΕΓΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ 40 γρ

Περιγραφή

Το όνομα της ρίγανης προέρχεται από την ελληνική λέξη όρος που σημαίνει βουνό και το ρήμα γανόω που σημαίνει δίνω λαμπρότητα. Έτσι περιέγραφαν οι αρχαίοι Έλληνες γιατί τα βουνά της Ελλάδας έλαμπαν, εξαιτίας αυτού του θαυματουργού φυτού, που εκτός της ανυπέρβλητης γεύσης που προσέδιδε στα γεύματά τους, την χρησιμοποιούσαν και στην ιατρική (Ιπποκράτης). Η ρίγανη περιέχει ένα ιδιαίτερο αιθέριο έλαιο, την καρβακρόλη (ή θυμόλη) που είναι γνωστή για την αντιμυκητιασική και αντιφλεγμονώδη δράση της, θωρακίζοντας έτσι τον ανθρώπινο οργανισμό.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:
Oι ιδιότητες, οι ενδείξεις και οι μέθοδοι χρήσης λαμβάνονται από βιβλιογραφία που αναφέρεται σε αρωματοθεραπεία, υδροθεραπεία και φυτοθεραπεία. Ωστόσο, Οι πληροφορίες αυτές παρέχονται για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποτελούν ιατρικές πληροφορίες ή να συνιστούν ιατρικές θεραπείες. Για οποιαδήποτε χρήση για θεραπευτικούς σκοπούς, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.