Βιολογικό Μεσογειακό Μίγμα

Mediterranean Combo

Μίγμα αποξηραμένων βιολογικών μεσογειακών βοτάνων (ρίγανη, δενδρολίβανο, θυμάρι, βασιλικός), έτοιμο για χρήση.

Τα αρώματα της φύσης της Μεσογείου σε απόλυτη αρμονία για να τις σαλάτες και τα γεύματά σας! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με μουστάρδα και ελαιόλαδο ως ντρέσινγκ σε σαλάτες και τυριά.

Οδηγίες χρήσης:

1 – 2 κουταλάκια του γλυκού πριν ή μετά το μαγείρεμα.

ΣΥΛΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΗ ΑΕΡΟΣΤΕΓΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ 40 γρ

Περιγραφή

Το Μεσογειακό μίγμα περιέχει όλο τον γευστικό πλούτο που απολαμβάνετε στις παραδοσιακές κουζίνες και είναι ιδανικό για το μαρινάρισμα των κρεατικών, ψαριών και πουλερικών αλλά και για τον αρωματισμό σε σάλτσες. Περιέχει ρίγανη, δενδρολίβανο, θυμάρι και βασιλικό. Το μίγμα αυτό το δημιουργήσαμε με πολλή προσοχή και μελέτη ώστε να δίνει μια γευστική ισορροπία ενώ τα συστατικά του έχουν κάθε ένα ξεχωριστά υπέροχα χαρακτηριστικά και ιδιότητες ωφέλιμες για τον οργανισμό:

Δενδρολίβανο ή αλλιώς το ρόδο της Μαρίας (rose of Mary), το ξακουστό του άρωμα δίνει ευφορία και ευεξία στον εγκέφαλο.

Θυμάρι: παραδοσιακό βότανο στην ελληνική κουζίνα από την αρχαιότητα με ξεχωριστό και έντονο άρωμα

Βασιλικός: το διασημότερο φυτό που έφερε ο Μέγας Αλέξανδρος από την εκστρατεία του στην Ελλάδα και συνοδεύει πλέον το άρωμά του όλες τις κουζίνες του κόσμου

Ρίγανη: το βότανο που χαρακτηρίζει την Μεσογειακή κουζίνα με το άρωμά του και γεμίζει με ωφέλιμα αντιοξειδωτικά τον οργανισμό

Το Μεσογειακό μίγμα Holomon είναι μια γευστική σύνθεση εμπνευσμένη από την ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων, τις παραδόσεις του τόπου και τον προγόνων μας αλλά και τις αγάπης μας στο θαύμα της φύσης!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:
Oι ιδιότητες, οι ενδείξεις και οι μέθοδοι χρήσης λαμβάνονται από βιβλιογραφία που αναφέρεται σε αρωματοθεραπεία, υδροθεραπεία και φυτοθεραπεία. Ωστόσο, Οι πληροφορίες αυτές παρέχονται για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποτελούν ιατρικές πληροφορίες ή να συνιστούν ιατρικές θεραπείες. Για οποιαδήποτε χρήση για θεραπευτικούς σκοπούς, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.